Datacenter
Burcht

296

Racks

24

Rooms

500 kW

Redundante power feeds

4

Fiber intros

24/7

Toegang

Het modulaire datacenter in Burcht is de ideale partner voor Antwerpse ICT bedrijven. Het is dan ook een belangrijk centrum voor internet routing en connectiviteit.

Faciliteiten

Met de opening van Burcht bieden we onze klanten multi-datacenter oplossingen aan. Hiermee bekleden we een unieke positie in het Belgische datacenterlandschap.

Het datacenter is opgebouwd volgens dezelfde filosofie als onze andere datacenters. Zo kunnen we eenzelfde, continue dienstverlening aan onze klanten aanbieden. In Burcht hechten we evenveel belang aan:

Netwerkknooppunt

Het datacenter ligt op de internationale internetassen London-Frankfurt en Parijs-Amsterdam. Hierop zijn alle grote netwerkproviders aangesloten. Dankzij de redundante dark fiber ring kunnen klanten eenvoudig een interconnect opzetten tussen de datacenters en zo hun infrastructuur met elkaar verbinden.

Vlotte bereikbaarheid

Bij de inplanting van datacenter Burcht hebben we ook rekening gehouden met de bereikbaarheid. Burcht ligt net aan afrit 17, Zwijndrecht van de E17, het punt waaráchter de verkeersellende meestal begint. Maar daar hebben onze klanten dus geen last van! Zo ben je ook bij dringende interventies vlot ter plaatse.