Connectiviteit

Door onze DCinterconnect ben je verzekert van een beveiligde link tussen je infrastructuur en dit tegen een voordelige prijs.
Vorige dia
Volgende dia

DCinterconnect

Klanten kunnen gebruik maken van onze interconnect die tussen onze datacenters en naar cloudomgevingen lopen. Deze redundante glasvezelringen komen telkens toe op de core switches binnen onze datacenters. 

Als je een poort op deze infrastructuur afneemt, kun je een verbinding maken tussen de datacenters of de aangeboden cloudomgevingen. Om de infrastructuur redundant op te leveren tot in jouw rack, kun je ervoor kiezen om de interconnect verbindingen aan te sluiten op twee poorten.

De interconnect verbindingen tussen de DCStar datacenters zorgen voor een extra beveiligde link tussen je infrastructuur en dit tegen een voordelige prijs.

DCStar heeft een basisnetwerk gebaseerd op de verschillende dienstverleners binnen onze datacenters. We leveren connectiviteit op 2 manieren:

  • via vaste verbindingen van elke poortgrootte
  • via een voordelige prijs per verbruik die het mogelijk maakt om een hoge snelheidsconnectie op de bouwen aan een zachte prijs.

Met meer dan 30 GB aan externe internetconnecties levert dcstar een snelle en betrouwbare netwerkverbinding met no-nonsense SLA’s.

Via ons eigen AS (AS42160) leveren we netwerken uit via twee centrale punten. Zo kunnen we redundante oplossingen aanbieden.

DCstar is netwerkneutraal

Klanten kunnen beroep doen op de netwerkleverancier die zij wensen. Onze datacenters zijn immers carrier neutral en er zijn al heel wat providers aanwezig.

Heb je geen specifieke eisen rond connectiviteit? Dan kun je gebruik maken van ons standaardproduct DCinterconnect.