Multi datacenter
& Mirror datacenter

Wil je absolute garantie op een veilige opstelling van je IT-infrastructuur? Kies dan voor een multi-datacenter oplossing binnen onze drie datacenters. Die kun je snel en efficiënt plaatsen dankzij de redundante dark fiber verbindingen.

DCinterconnect

Plaats een server, rack of room oplossing binnen een van onze drie datacenters en verbind deze met de andere omgevingen via een interconnect. Dit kan met ons eigen product DCinterconnect en/of de producten van onze partners. Gebruik een derde locatie als back-up site om er zeker van te zijn dat je data volledig veilig staan.

Oplossingen op maat

DCstar datacenters levert niet enkel de infrastructuur voor multi-datacenter oplossingen. We staan je ook graag bij met advies op maat. Onze partners kunnen je verder helpen om een veilige setup op te zetten en te onderhouden.

Hogere beveiliging

Klanten kunnen deze opstelling volledig redundant uitbouwen via onze internet access. Deze multi-datacenter oplossing helpt bedrijven ook met hun disaster recovery plan. Extra pluspunt, met onze eigen producten kun je je data op een kostenefficiënte manier beveiligen.

Onze andere colocatie diensten

Wat kunnen we voor jou betekenen? Onze drie lokale datacenters vormen de optimale omgeving waar jouw IT-infrastructuur zo veilig mogelijk én productief kan draaien, met oog voor flexibiliteit.

Private rooms

Huur een private room. Een ruimte speciaal en alleen voor jouw apparatuur in onze racks!

Racks

Geen nood meer aan het uitbreiden van je serverruimte. Bij ons huur je simpelweg meer of minder racks.

Datacenters

Datacenter Oostkamp

Brugsestraat 196/1
8020 Oostkamp

T 050 70 25 00
[email protected]
www.dcoostkamp.be

Datacenter Gent

Poortakkerstraat 33
9051 Gent

T 09 331 69 70
[email protected]
www.dcgent.be

Datacenter burcht

Antwerpsesteenweg 221-223
2070 Burcht

T 03 291 02 50
[email protected]
www.dcburcht.be