Mirror datacenter

 

Wat is de beste garantie voor een veilige opstelling van je IT-infrastructuur? Kies voor een twin solution binnen onze drie datacenters. Die kun je snel en efficiënt plaatsen dankzij de redundante dark fiber verbindingen.

DCinterconnect

Plaats een server, rack of room oplossing binnen twee van de drie datacenters en verbind deze omgevingen met een interconnect. Dit kan met ons eigen product dc interconnect en/of de producten van onze partners. Extra pluspunt, met onze eigen interconnect laten we klanten meegenieten van deze kostenefficiënte oplossing.

Hogere beveiliging

Klanten kunnen deze opstelling volledig redundant uitbouwen via onze internet access. Zo ben je zeker van een veilige dataopslag en kun je eenvoudig een private cloud oplossing uitbouwen. Een twin solution kan je bedrijf ook helpen met het disaster ricovery plan.

Oplossingen op maat

Dcstar datacenters levert niet enkel de infrastructuur voor twin oplossingen. We staan je ook graag bij met advies op maat. Onze partners kunnen je verder helpen om een veilige opstelling te realiseren en te onderhouden.