Proclaimer

Dit is de officiële website van DCstar.

DCstar
Brugsestraat 196/1
8020 Oostkamp

BTW: BE 0466.729.158
IBAN: BE44738014445645
BIC: KREDBEBB

Wat je moet weten

De informatie op deze website is van algemene aard. Ze is niet aangepast aan persoonlijke of specifieke omstandigheden en kan dus niet als dusdanig worden beschouwd. De inhoud van onze website, inclusief de links, kan te allen tijde zonder aankondiging of kennisgeving aangepast, gewijzigd of aangevuld worden.

We bieden onze website aan zoals hij is. Het gebruik ervan is op eigen risico. DCstar kan niet aansprakelijk gesteld worden voor een slechte werking of tijdelijke onbeschikbaarheid van de website of voor enige vorm van schade, rechtstreekse of onrechtstreekse, die zou voortvloeien uit de toegang tot of het gebruik van de website. 

Klopt er iets niet?

Wij streven ernaar om correcte en volledige informatie aan te bieden. Mocht je toch onjuistheden of verouderde info opmerken, dan vernemen wij dit graag. Je kunt ons dit laten weten via het contactformulier. We leveren de grootst mogelijke inspanning om dit zo snel mogelijk recht te zetten. DCstar kan evenwel niet aansprakelijk worden gesteld voor rechtstreekse of onrechtstreekse schade die ontstaat uit het gebruik van de informatie op deze site.

Auteursrecht

Alle gegevens op deze website zijn beschermd door intellectuele rechten en behoren toe aan DCstar. Als je (delen van) teksten, foto's, e.d. wilt gebruiken, kun je ons hiervoor om toestemming vragen via het contactformulier.

Links naar andere websites

Op onze website staan heel wat verwijzingen en hyperlinks naar websites van onze klanten en derde partijen. Als je die links aanklikt, verlaat je onze website en ben je gebonden aan de gebruiksregels van die externe site. Dit gebeurt op eigen risico. DCstar is niet verantwoordelijk voor de informatie die daarop versterkt wordt en verklaart zich niet automatisch akkoord met de inhoud van deze websites.