Multi-datacenter

Wil je absolute garantie op een veilige opstelling van je IT-infrastructuur? Kies dan voor een multi-datacenter oplossing binnen onze drie datacenters. Die kun je snel en efficiënt plaatsen dankzij de redundante dark fiber verbindingen.

DCinterconnect

Plaats een server, rack of room oplossing binnen een van onze drie datacenters en verbind deze met de andere omgevingen via een interconnect. Dit kan met ons eigen product DCinterconnect en/of de producten van onze partners. Gebruik een derde locatie als back-up site om er zeker van te zijn dat je data volledig veilig staan.

Hogere beveiliging

Klanten kunnen deze opstelling volledig redundant uitbouwen via onze internet access. Deze multi-datacenter oplossing helpt bedrijven ook met hun disaster recovery plan. Extra pluspunt, met onze eigen producten kun je je data op een kostenefficiënte manier beveiligen.

Oplossingen op maat

DCstar datacenters levert niet enkel de infrastructuur voor multi-datacenter oplossingen. We staan je ook graag bij met advies op maat. Onze partners kunnen je verder helpen om een veilige setup op te zetten en te onderhouden.